Πιρούνα για κρέας, OLIVE 19 cm, Forged

Code: FORGEDSDV305348
Sale
Brand: Forged
68 € –20 %
Πιρούνα για κρέας, OLIVE 19 cm, Forged
68 € –20 % 54,40 €
Online σε απόθεμα (3 pcs)
Πιρούνι κρέατος Forged Ελιά με συνολικό μήκος 31 cm για το χειρισμό ζαμπόν ή ψητών φαγητών. Κομψός και κομψός σχεδιασμός, στιβαρή κατασκευή, άνετη λαβή από ξύλο ελιάς. Ένα μοναδικό και υψηλής ποιότητας πιρούνι που είναι χειροποίητο από ατσάλι και ξύλο. Έρχεται σε πολυτελές ξύλινο κουτί δώρου. Ο τέλειος βοηθός και αξεσουάρ σχεδιασμού για την κουζίνα σας.

Detailed information

Product detailed description

Αυτό το εύχρηστο πιρούνι Forged είναι ιδανικό για το σκάλισμα ψητών ή πουλερικών και το χειρισμό ζαμπόν, ψητών κρεάτων και άλλων τροφίμων.

Η σειρά Olive έχει κομψή και στιλάτη σχεδίαση σε συνδυασμό με στιβαρό σχεδιασμό. Η στρογγυλεμένη λαβή από ξύλο ελιάς είναι άνετη στο κράτημα, ενώ το μαχαίρι μοιάζει με ένα σύνολο χάρη στην ισορροπημένη τοποθέτηση της λεπίδας. Η ολλανδική μάρκα Forged διακρίνεται για τα ιδιαίτερα ευφάνταστα μαχαίρια που είναι χειροποίητα από ιαπωνικό ατσάλι. Πρόκειται για μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, όχι μόνο όσον αφορά τα υλικά αλλά και την ποιότητα κατασκευής. Τα μαχαίρια και τα άλλα σκεύη συσκευάζονται επίσης σε όμορφα κουτιά δώρου από καμένο ξύλο. Ένα εξαιρετικό βοηθητικό και σχεδιαστικό αξεσουάρ για οικιακές και επαγγελματικές κουζίνες.

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • Διπλό πιρούνι για λεηλασία
  • Ιδανικό για το χειρισμό ψητού κρέατος ή ζαμπόν
  • Σειρά Olive
  • Χειροποίητο από ατσάλι και ξύλο ελιάς
  • Κομψός και κομψός σχεδιασμός
  • Ανθεκτικός σχεδιασμός
  • Άνετη στρογγυλεμένη λαβή
  • Μοναδική επεξεργασία
  • Υλικό υψηλής ποιότητας
  • Συσκευασμένο σε πολυτελές ξύλινο κουτί
  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Παράμετροι:

  • Μήκος λεπίδας: 19 cm
  • Συνολικό μήκος: 31 cm
  • Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας 18/10, ξύλο ελιάς

Additional parameters

Category: Σούβλες κρέατος
Warranty: 30 let
Weight: 0.5 kg
Τμχ ανά σετ: 1 ks
Τύπος προϊόντος: Εργαλεία Κουζίνας
Margin: C
Μέγεθος: 19 cm
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: